Halloween...

Gud vilket väder det är, riktigt ruskväder!! Det är väl ikväll spökena kommer o hälsar på så det blir till att ladda upp lite godis här hemma. Det brukar komma några o hälsa på så här års...

Ikväll blir det lugnt. Ska fixa Halloween kläder till Christoffer då han ska på Halloweenkalas i morgon hos sin klasskompis Freja. Måste fixa en present också, alltid svårt att hitta på något men det får bli en biocheck.

Imorgon ska jag jobba några timmar också sen är det handbollsträning för båda grabbarna. Sen ska ju Christoffer på kalas mellan 16-20. Söndagen är fullbokad med Robins handbollssammandrag. Då blir det att stå i kiosken o sälja godis, korv och fika men det är bara kul!!!

Sen är det måndag igen....

Ett litet bokmärke

Har gjort detta bokmärke för ett tag sedan. Christoffer ville ha det i skolan till sin bänkbok och visst fick han det. Nu är det så att hans bänkkompisar också vill ha..
  Lite suddigt igen då....

V.43 Här kommer lite mera tändstickaskar

Här kommer några flera tändsticksaskar. Dessa gjorde jag på träffen i Bestorp.
Mammas väninna ville ha några askar så hon köpte nästan allihopa.
(Dålig bildkvalitet jag vet, ska försöka fota i bättre ljus nästa gång)
Nu får jag nog spara lite...

Visst har jag varit duktig nu att lägga upp lite bilder!!! Men nu måste jag nog spara lite till nästa vecka men det var himla kul.
Ikväll ska Christoffer (10 år) på kalas. En tjej i klassen har bjudit alla tjejer + 3 killar i klassen. En kille är sjuk så det blir 2 tuppar bland hönorna ikväll så de får nog kul !!!
Imorgon är det handbollsträning och Crille ska iväg till Söderköping för att spela innebandymatcher. På söndag har han handbollsmatch så det är fullt upp!!

  Här är vår stora handbollskille Christoffer i mitten.

Här kommer några kort som jag gjorde till fröknarna sommaren 2008Dessa kort fick Christoffer och Robins fröknar till sommaren 2008.

Här kommer lite julkort från förra året


Här kommer några julkort som jag gjorde förra julen. Lite dåligt ljus vid fotograferinge men men lite syns det ju...

Tändsticksaskar 2007


Ja här kommer lite tändsticksaskar jag gjorde till julen 2007. Ni får ursäkta bildkvalitén...

Mera tändsticksaskar...

Jag gjorde ju några tändsticksaskar på träffen i Bestorp till mammas väninna och det gav mersmak....  Hennes svärdotter vill ha 10 st askar med julmotiv till barnens fröknar!!! Jätte kul att hon tyckte om dom så nu ska inhandlas mera tändsticksaskar :-)  Lite lättare att göra julmotiv då vet man vilka stämplar som passar!!

Fått en utmaning av Martha...

Ja nu ska här uppdateras lite oftare på bloggen om vad jag pysslar med. Jag har inte tyckt att jag har något att visa upp men eftersom många frågar vad det är jag gör så tänkte jag att försöka visa det.
Träffade ju Martha på Bestorpträffen och hon gav mig en utmaning att lägga upp minst ett alster i veckan året ut annars får vi böta till varanndra. Och OM vi misslyckas så får vår "kontrollant" Marie Svensson båda våra böter....

MEN nu ska här uppdateras lite oftare är det tänkt så det så!!

Vi var på en jätte trevlig träff i Bestorp som Bettan fixat. Jätte kul att träffa Marie och Elvira igen också!!

Jag hade fått i uppdrag att göra tändsticksaskar till mammas väninna med andra motiv på än juliga motiv. Inte lätt att hitta på men jag fick till några askar iallafall. Ska lägga upp dom här senare, jag lovar!!
Hade tänkt att gå med barnen på bio kl 16.30 men tiden går som vanligt fort när man sitter och pysslar så Micke fick följa med dom dit också, han var i Vadstena med Crille på handboll och sedan innebandy med Robin så han som gott på bion :-)

Nu ska jag jobba vidare....... snart dags att åka hem och hämta Robin på frita och sedan blir det matlagning, läxa och sova...... Barnen har ingen träning på måndagar längre så vi har en ledig kväll!!!

Hoppas vi ses igen!!!

RSS 2.0